donderdag 31 januari 2013

[Maandoverzicht] Januari 2013

Januari is al weer voorbij. Op naar februari, maar niet voordat ik jullie even een samenvatting heb gegeven wat er in de afgelopen maand is gebeurd op deze weblog.


woensdag 30 januari 2013

Alfred Jodocus Kwak

Deze nail art is al eerder op mijn vorige blog verschenen.


Sorry dat ik de laatste paar weken niet zo veel van me heb laten horen. Ik had het heel druk op school en ik had ook nog een griepje te pakken :(. Maar nu is de toetsweek voorbij! Tijd voor een vrolijke nail art!


Ik ben vandaag zo vrolijk
Zo vrolijk zo vrolijk
Ik ben behoorlijk vrolijk
Zo vrolijk was ik nooit!

Dit is natuurlijk het liedje van Alfred Jodocus Kwak. Deze nail art is dan ook geïnspireerd op dit stripfiguur.





zaterdag 19 januari 2013

[(Web)shoplog] Miniinthebox.com

Vandaag een berichtje zonder nail art, maar wel met nagelspulletjes. Ongeveer een maand geleden plaatste ik een bestelling bij miniinthebox en afgelopen week kwam het pakketje binnen. Wat ik besteld had? Lees snel verder!


dinsdag 15 januari 2013

Stippen

Bij deze nail art weet ik eigenlijk niet zo goed waar ik mijn inspiratie vandaan had. Ik wilde dit keer een niet te zomerse nail art maken, dus besloot ik grijze nagellak te gebruiken. Ik vind grijs met blauw en grijs met roze altijd een leuke combinatie, dus dit is het geworden:


zaterdag 12 januari 2013

[De nagels van...] Marloes

Vandaag wil ik jullie de nagels laten zien die ik bij een collega van mijn moeder maakte. Zij had laatst een bruiloft van een vriendin van haar en ik mocht haar nagels doen. Ze had de oorbellen bij zich die ze die dag zou dragen, dus heb ik daar een nail art bij gemaakt.


zaterdag 5 januari 2013

[Game] Kolonisten van Catan

Deze nail art is al eerder op mijn vorige blog verschenen.

Ik vind Kolonisten van Catan een geweldig spel! Vandaar dat ik er ook maar een nail art van maakte :).

donderdag 3 januari 2013

Wie is de mol?

Vanavond om half 9 is het weer zo ver! Het nieuwe seizoen van Wie is de mol? Ik ken nog niet zo veel van de kandidaten en ik heb nog geen idee wie de mol is, maar ik ga het programma in ieder geval op de voet volgen!


dinsdag 1 januari 2013

Happy 2013!

Allemaal een heel goed 2013 gewenst!



Een blog!

Welkom op mijn blog!

Vanaf vandaag ga ik bloggen op deze blog. Ik ga hier jullie mijn nagels laten zien in de hoop dat jullie hier inspiratie van krijgen :).
In de zomer van 2011 kocht ik mijn eerste nail art stripers. Sinds dien ben ik veel bezig met nail art. Vaak vragen mensen hoe ik het heb gemaakt. In de komende berichten ga ik dat jullie uitleggen.
Voor deze blog had ik ook al een andere blog, maar die was vaak uit de lucht. In het begin zal je ook artikelen tegen komen die ook op mijn vorige blog al een keer zijn verschenen.
Ik wens je veel plezier!
Heb je vragen of opmerkingen? Zet ze hieronder!
Liefs Eva.