dinsdag 30 april 2013

[Maandoverzicht] April 2013

Er is al weer een maand voorbij. Heb je deze blog niet de hele maand kunnen volgen? Niet getreurd! Hier komt het maandoverzicht.


maandag 29 april 2013

Koningsspelen (+ foto tutorial!)

Afgelopen vrijdag kwam mijn broertje thuis met oranje haren, vlaggetjes op z'n wangen en een oranje shirt. Hij had koningsspelen op school gehad! Ik had nog een idee wat ik op mijn nagels zou gaan maken voor koninginnedag (of kroningsdag of koningsdag ;) ) totdat ik, op het shirt dat mijn broertje had gekregen, dit poppetje zag staan. Deze besloot ik op mijn nagels te maken :).

dinsdag 23 april 2013

Textured nails (+ foto tutorial!)

Zoals ik jullie in m'n vorige post al vertelde, deed ik laatst een leuke ontdekking. Toen ik klaar was met de nail art die je toen kon zien, had ik het gebruikte sponsje nog op mijn bureau liggen. Op een gegeven moment deed ik een nagel van mijn andere hand, die ik blauw had gelakt, op het sponsje. Er kwam een rimpelige gradient op. Ik vond dit wel heel erg lijken op een texture lak (google maar eens even ;) ). Maar goed, om een lang verhaal kort te maken: ik heb een manier gevonden waarbij je een gradient kan maken met veel reliëf zonder textured nagellak :).

zaterdag 20 april 2013

Stempel gradient

Voor het eerst sinds heel lange tijd heb ik weer eens mijn stempel spullen tevoorschijn gepakt en een stempel nail art gemaakt. Eigenlijk ben ik nooit zo'n fan van stempelen, omdat ik het veel leuker vind om zelf aan de slag te gaan. Ik heb het toch maar gedaan en dit is het resultaat:


dinsdag 16 april 2013

Potloodjes nail art

Vandaag ben ik weer eens in de oude doos gedoken om te kijken of er nog een leuke nail art voor jullie in zat. En ja hoor ;), ook vandaag heb ik er weer één gevonden. Dit keer een nail art met potloodjes :). Dit is de eerste nail art die ik op mijn vorige blog poste :).

donderdag 11 april 2013

Roemeense manicure

Afgelopen zomer was ik in Roemenië. Daar waren we ook in een glasfabriek, waar ze allerlei glazen maakten met mooie schilderingen erop. Op een van deze schilderingen is deze nail art geïnspireerd. Ik heb deze nail art ook een keer op mijn teennagels gemaakt, maar ik weet dat er mensen zijn die liever geen foto's van teennagels zien, dus heb ik die maar niet in dit bericht geplaatst.

zaterdag 6 april 2013

Catrice Oh My Goldness! vs. DA 031

Toen ik laatst een artikel schreef waarin ik twee roze lakken vergeleek, bedacht ik me dat ik ook wel deze twee gouden lakken kon gaan vergelijken. Het artikel met de roze lakken kan je hier teruglezen

Catrice Oh My Goldness! vs. DA 031

dinsdag 2 april 2013

Pickwick Mango thee

De komende twee maanden heb ik het heel druk met school: EXAMENS!! Aangezien bloggen dan toch best wel veel tijd kost heb ik besloten dat ik gewoon de komende tijd wat oude nail arts uit de fotodoos ga halen. Vandaag de eerste: een pickwick nail art.