zaterdag 31 augustus 2013

[Maandoverzicht] Augustus 2013

Er is al weer een maand voorbij: tijd voor een maandoverzicht! Dit is trouwens ook het 50e bericht dat op deze blog verschijnt!



dinsdag 27 augustus 2013

Roemeens servies 2

Een paar weekjes terug zag je al de nail art bij een Roemeens servies voorbij komen. Het leek me leuk om nog eens zoiets te maken met van die vlakken aan de zijkant en een bloem in het midden. Hier is het resultaat:

maandag 19 augustus 2013

[Shoplog] Napels, Italië

Op vakantie vind ik het altijd leuk om nagellakken te kopen die je hier niet kan vinden. Zo was ik laatst een weekenje in Napels in Italië als cadeautje voor mijn slagen. Daar heb ik in totaal 10 lakken gekocht, waar ik er 2 van heb weggegeven. Vandaag laat ik jullie de andere 8 zien.


dinsdag 13 augustus 2013

Nail art bij Essence English Rose

Toen ik laatst in de kruidvat stond, wilde ik een kleurtje kopen die ik echt nog helemaal niet had. Uiteindelijk kwam ik thuis met English rose van Essence (nummer 111). Daar wilde ik ook een nail art bij maken en dit is het uiteindelijk geworden :).


dinsdag 6 augustus 2013

Roemeens servies (+ foto tutorial!)

Toen ik laatst weer eens in Roemenië was, logeerde ik (met een heel stel anderen) in een leegstaand huis. De mensen waren vertrokken, maar ze hadden nog wel allemaal spullen in het huis laten staan. Zo stonden er in de kasten nog een heel stel theepotten en kopjes. Deze waren allemaal mooi versierd. Door een set servies heb ik mij laten inspireren vandaag.