vrijdag 28 februari 2014

[Maandoverzicht] Februari 2014

Oeps, bijna vergeten een maandoverzicht te maken. Februari is ook zo'n korte maand ;-). Maar hier is ie dan, een dagje later da normaal, het maandoverzicht van de afgelopen maand.
Wow wat een roze! Hihi, deze hele maand geen blauwe nail art gemaakt. 

dinsdag 25 februari 2014

[Tri Polish Challenge] Brown, Pink & Grey #4

Zo, zo. Dit was alweer de laatste Tri Polish Challenge van deze maand. En ik moet zeggen, 4 keer is voor deze kleurencombo genoeg. Het liefst had ik nog een hele mooie gedetailleerde nail art gemaakt, maar helaas wilde dat niet lukken. Allereerst was het al lastig om iets te verzinnen met deze kleuren en toen dat ook niet lukte ben ik toch maar weer voor het abstracte gegaan. 

zaterdag 22 februari 2014

Metalic manicure

Op sinterklaasavond kreeg ik een cadeaubon van de Douglas. Deze had ik nog steeds niet uitgegeven, dus liep ik laatst bij de Douglas naar binnen en vond dit prachtige lakje: Rame Camaleonte van Collistar (nummer 630).

dinsdag 18 februari 2014

[Tri Polish Challenge] Brown, Pink & Grey #3

Dit is al weer de derde Tri Polish Challenge! Zoals je misschien wel hebt gezien in het bericht van vorige week is het me gelukt om onderaan het bericht een overzicht te hebben van alle andere dames die meedoen aan deze challege. Deze week weer, dus neem gerust een kijkje bij de rest! 

zaterdag 15 februari 2014

H&M Graffiti Nail Polish

Toen ik laatst met mijn zus aan het shoppen was gingen we onder andere de H&M binnen. Terwijl mijn zus de pashokjes in dook, ging ik even bij de nagellakken kijken. En wat vond ik daar? Allemaal speciale glitter lakjes waaronder deze Graffiti Nail Polish.

dinsdag 11 februari 2014

vrijdag 7 februari 2014

[Fake Nails] #4

Soms ben ik heel benieuwd hoe een nog nooit gebruikt lakje er in het echt (op de nagel) uit ziet. Dit lakje had ik al wel eens zonder ondergrond gebruikt, maar dat werd niet zo mooi. Aangezien ik al iets op mn nagels had, ging ik 'm op een zwarte achtergrond testen op een neppe nagel. Toen ik dat had gedaan, heb ik er met een zwarte striper een heel simpele nail art op gemaakt.

dinsdag 4 februari 2014

[Tri Polish Challenge] Brown, Pink & Grey #1

Eens in de zoveel tijd, vaak als ik even geen inspiratie heb, struin ik het internet af naar een leuke challenge. Zo deed ik afgelopen november al de November 10-day Nail Art Challenge. Helaas is het vaak zo dat de challenges al begonnen zijn als ik ze tegen kom. De challenge die ik nu wil gaan doen is ook al een tijdje bezig, maar het is heel makkelijk om met een nieuwe maand in te stromen. Vanaf nu vind je elke dinsdag een post die hoort bij de Tri Polish Challenge. Het idee is het volgende: elke maand zijn er drie kleuren en daarbij moet je vier verschillende nail arts bij maken die je dan op dinsdag post. Vandaag de eerste!

zaterdag 1 februari 2014

Pink sparkles

Vandaag een nail art die maar niet goed op de foto wilde :(. In het echt is deze nail art iets meer roze en de sterretjes/bloemetjes zijn wit en brons...