donderdag 31 juli 2014

[Maandoverzicht] Juli 2014

Oww... Juli is alweer voorbij.


Mijn favoriet van deze maand is de minion groep nail art :). Het was erg leuk om te maken :P.

Normaal gesproken vind je nu hieronder de foto's en de linkjes van de blogs. Voortaan kan je de linkjes vinden in de rechter kolom onder blogarchief.

Welke is jouw favoriet?








zaterdag 26 juli 2014

Edelweiss

Als ik aan de maand juli denk, denk ik (onder andere) aan vakantie. Denk ik aan vakantie, dan denk ik (onder andere) aan op vakantie gaan. Denk ik aan op vakantie gaan, dan denk ik (onder andere) aan Oostenrijk. Denk ik aan Oostenrijk dan denk ik (onder andere) aan edelweiss <3.


maandag 21 juli 2014

Simple nail art

Het is erg handig dat mijn moeder ook van nagellak houdt. Zo kocht zij laatst dit lakje, die ik natuurlijk even moest uitproberen :).


dinsdag 1 juli 2014

[Tri Polish Challenge] Pink, Green, Purple #1



Update...

Beste lieve bloglezers,

Zoals jullie vast al wel hebben gemerkt is het de laatste tijd niet heel druk op mijn blog. Hier baal ik erg van en ik ben dan ook bij mijzelf te rade gegaan hoe dat kan. Ik heb nog veel plezier in een mooie nail art maken en ook ze aan jullie laten zien vind ik leuk om te doen. Als ik zie dat ik weer een paar views heb, een nieuwe reactie of zelfs een nieuwe weheartit of bloglovin' volger vind ik dat echt gaaf.

Misschien heb je wel gemerkt dat de stukjes die ik bij een nieuwe nail art schrijf steeds korter worden. Ik was net zelfs bezig met een foto op mijn blog te plaatsen waarbij ik helemaal geen tekst weet te verzinnen. Soms heb ik gewoon even geen tekst. In het dagelijkse leven, maar ook op mijn blog. Jullie kunnen in veel gevallen vast zelf al wel zien hoe een nail art gemaakt is, een lijst met welke nagellakjes er zijn gebruikt vind ik totaal oninteressant en de soms kan ik ook niet vertellen waar ik mijn inspiratie vandaan haal. De laatste tijd zorgde dat alles er voor dat ik steeds vaker wel een nail art had, maar geen tekst, waardoor er geen artikel online kwam.

Om te zorgen dat dit niet de knelfactor wordt dat er op een gegeven moment helemaal niks meer op deze blog online komt, heb ik besloten dat ik vanaf nu mezelf niet meer ga dwingen een tekst bij een foto te maken. 

Nu kan ik me voorstellen dat je bij sommige nail arts wel wilt weten wat voor een gedachte erachter zit/zat. Schroom dan niet om me een vraag te stellen. Aan het eind van elk artikel is daar gelegenheid voor en ik zal jullie vragen (zolang het er nog geen honderden zijn ;)) beantwoorden.

Ik hoop op jullie begrip...

Liefs Eva.