zaterdag 23 maart 2013

Max Nails Pink vs. OPI I'm Indi-a Mood for Love

Toen ik laatst een beetje aan het rondsurfen was op nagelblogs, kwam ik artikelen tegen waar ze twee lakken, die erg op elkaar lijken, met elkaar vergelijken. Vandaag ga ik dat ook doen.

Max Nails Pink vs. OPI I'm Indi-a Mood for LoveDe lakken die ik wil vergelijken zijn 'Pink' van Max nails en 'I'm Indi-a Mood for Love' van OPI.
Zoals je op de foto's kan zien verschilt de kleur wel een beetje. De lak van Max is net iets doffer en minder fel.


De flesjes van OPI en Max verschillen wel heel erg van elkaar. Ik vind de flesjes van OPI veel chiquer en mooier, terwijl ik de dop van Max lekkerder in de hand vind liggen. Die van OPI vind ik net iets te groot.


De kwastjes van Max en OPI lijken wel op elkaar. Beide zijn recht afgesneden, maar de kwast van Max is net iets smaller. Op de foto zie je het niet zo goed, maar de kwast van OPI is wel net iets mooier afgesneden dan die van Max. 


Als je alles hierboven leest zou je bijna denken dat er geen groot verschil is tussen deze twee lakken. Dat is waar, totdat je naar de prijs gaat kijken. De lak van Max is te koop bij de Action en kost dan ook maar 0,45 euro. De lak van OPI kost 13,95 euro. Dit is dus 28 (!!!) keer zo duur. Wat een verschil!


Voor welke lak zou jij gaan?3 opmerkingen: