dinsdag 11 maart 2014

[Tri Polish Challenge] Green, Bleu & Purple #2

Vorige week vertelde ik jullie al dat ik bij de kleuren groen, blauw en paars al snel denk aan een groene weide met paarse bloemen en een blauwe. Terwijl ik dit typ, ik zit nu in de trein, rijden we net langs een grasveld met heel veel paarse krokusjes :-). Wow, mooi! Als we wat langzamer hadden gereden had ik er een foto van gemaakt, maar helaas...
Terug naar de paarse bloemen in een groene weide met een blauwe lucht. Ergens leek het me toch niet zo'n goed idee: ik ben er nog niet achter gekomen of je bij de Tri Polish Challenge ook verschillende tinten van een kleur mag gebruiken (bijvoorbeeld licht groen en donker groen). Daarom leek het me slim om de groene weide even achter wegen te laten en een zwart-witte achtergrond (kleuren die je altijd mag gebruiken in deze Challenge) te maken.



De achtergrond is gemaakt met lakje nummer 062 van Miss Sporty. Dit is een textured lakje. Om dat effect te behouden heb ik geen topcoat gebruikt bij deze nail art. Het lakje zonder nail art erop vond ik op mijn nagels niet zo heel mooi staan, maar met een nail art erop is ziet het er mooi uit.
De bloemetjes moeten trouwens een soort van blauw druifjes voorstellen. Ze zijn heel makkelijk te maken!

Hier trouwens nog even een foto van mijn duim, die vond ik erg goed gelukt.

Wat vind jij van deze nail art?





4 opmerkingen: