zaterdag 20 september 2014

Delfsblauw met balpen

Keek je een tijdje geleden naar mijn collectie nagellak dan viel het erg op dat de kleur blauw sterk aanwezig was. Tegenwoordig zijn er al weer meer andere kleuren bijgekomen, dus is dat een stuk minder. Toch vind ik blauw nog steeds een heel mooie kleur.  

Ik wilde voor deze nail art dan ook iets met delfsblauw gaan doen, dus lakte ik mijn nagels wit. Wat ik even was vergeten was dat ik nog moest lunchen om vervolgens naar de universiteit te gaan, dus had ik geen tijd meer om iets op mijn nagels te maken. Zat ik daar met witte nagels in de collegebanken ;). Erg mooi vind ik dat zelf niet en aangezien ik toch al een balpen in mijn handen had om opgaven te maken zat ik al snel met die pen op mijn nagels te tekenen. Hoe dat er na afloop uitzag, kan je zien op de tweede foto. 

Toen ik weer thuis was heb ik 3 kleuren blauwe nagellak erbij gepakt en ben ik de hokjes in gaan kleuren. Helaas zie je nog wel wat balpen lijnen, maar ik vind ze toch wel leuk.2 opmerkingen:

 1. haha wat super leuk gedaan zeg! Niet alleen krabbeltjes in je agenda en schriften, maar op de nagels :D Vind alleen de balpen trouwens ook wel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel!
   Ja hè! Ik vond het nog een beetje te witjes, maar het zag er best leuk uit. Zelfs zonder top coat erover bleef het nog best goed zitten :)

   Verwijderen