maandag 18 februari 2013

Geïnspireerd door 'Doily Nail Art Tutorial'

Deze nail art is al eerder op mijn vorige blog verschenen.

Niet veel mensen gebruiken nog cracking nagellak. Toch kan je er nog best leuke dingen mee doen. Een voorbeeld hiervan is deze nail art, die ik jullie graag wil laten zien.

Deze nail art is geinspireerd op een nail art die ik vond toen ik op internet aan het rondkijken was. Ik vond hem hier: http://heynicenails.com/post/17199530559/doily-nail-art-tutorial-by-hey-nice-nails-we . Hier staat ook een tutorial hoe je de nail art kan maken. In plaats van de zesde stap heb ik over het roze gedeelte een cracking nagellak aangebracht. En voila... dan heb je deze nail art.


Ik heb net even opgezocht wat ‘doily’ betekent. Het betekent onderleggertje of linnen tafelmatje. Eigenlijk vond ik het meer op een hartje lijken, maar dat zal wel aan mij liggen ;).

Maak jij wel eens nail arts die geïnspireerd zijn op een nail art van iemand anders?5 opmerkingen:

 1. Wat een leuke & schattige nail art! :) Ik zoek altijd naar inspiratie & dan probeer ik het na te maken :) zo lang je maar je bron vermeld :) Dat cracking stukje staat echt heel leuk, ik moest een beetje denken aan een panterprintje of zo ^^ Heel leuk gedaan!
  Doe jij trouwens al mee met mijn winactie? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! Ik volg je nu op bloglovin trouwens :)
  Heb zelf ook een blog over nail art: http://weeklynailart.blogspot.nl/
  x Eva

  BeantwoordenVerwijderen