dinsdag 24 september 2013

Textured Curls

Een aantal maanden geleden had ik een manier gevonden om je eigen textured nails te maken zonder dat je een textured lakje nodig hebt (klik hier als je dat terug wilt lezen). Laatst kocht ik toch een textured lakje in de aanbieding bij de Claire's. Alleen het lakje vond ik toch een beetje saai, dus maakte ik er deze nail art op. 


Op het lakje dat ik kocht staat Leather effect (leer effect). Ik had hier nog nooit van gehoord, dus vroeg ik aan de vrouw van de winkel wat het precies inhield en toen maakte ze zo het potje open en liet het zien. Ik vind het zelf altijd niet kunnen als iemand nagellakjes (als het geen testers zijn) uitprobeert in een winkel, maar deze vrouw vond het vast heel normaal. De lak lijkt gewoon op elke textured lak, of je het nou leather, liquid sand of salt noemt.

De krullen heb ik met een heel dunne dotting tool gemaakt. Doordat de lijntjes zo dun zijn, valt het niet op dat de krullen met gewone (geen textured) lakken zijn gemaakt.


Vind jij het normaal dat mensen een lakje in de winkel uitproberen?
4 opmerkingen:

  1. Die nail art is wel heel schattig!
    Ik vind het ook niet kunnen dat mensen een nagellakje in de winkel proberen. De eerste keer dat ik het zag viel mijn mond er zelfs van open, haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke lakje en mooie nail art.. Ik vind het ook niet kunnen hoor! Wat heb je een leuke blog. Ik ben je meteen gaan volgen. Hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen